Ki fogják rúgni a Manchester United edzőjét

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag gestures on the touchline during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on March 5, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A játékosok lázadnak, egyre inkább úgy tűnik, hogy a holland Erik ten Hag megbukott a Manchester United labdarúgócsapatánál.

A borzalmasan gyenge szereplés mindenkit nyugtalansággal tölt el az Old Traffordon. A Premier League-ben az eddig lejátszott 10 meccsből ötöt elvesztett az MU, de ha az egész őszi szezont nézzük, akkor már 8 vereségnél tart a csapat.

A Manchester Evening News arról számolt be, hogy a játékosok lázadnak, az öltözőben egyre nagyobb a nyugtalanság. A focisták arra jöttek rá, hogy a holland edző teljesen alkalmatlan feladata ellátására. 1930 óta nem fordult elő, hogy a Manchester United a bajnokságban az első 10 meccséből ötször vereséget szenvedjen.

Richard Arnold, a United vezérigazgatója még a múlt héten azt mondta az érdeklődő megfigyelőknek, hogy a United "jól halad előre". Ennek azonban semmi nyoma nincsen.

Erik ten Hag nem tehet mást, mint hangzatos nyilatkozatokat ad. Legutóbb arról beszélt, hogy ő egy igazi nagy harcos és sosem adja fel a küzdelmet. Ugyanakkor azt is mondta, hogy vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért. Magyarul: egyáltalán nem lenne meglepődve, ha kirúgnák.

A Manchester United szombaton 13.30-kor a Fulham otthonában lép pályára a Premier League-ben.