Csodálatos gólt lőtt félpályáról a Manchester United legendás focistájának testvére - videó

Dagenham and Redbridge v Oldham Athletic - Vanarama National League Conference National Soccer Saturday 18th March 2023 Dagenham and Redbridge vs Oldham Athletic Vanarama National League Horizontal FOOTBALL
John Rooney of Oldham Athletic Association Football Club during the Vanarama National League match between Dagenham and Redbridge and Oldham Athletic at the London Borough of Barking and Dagenham Stadium, London on Saturday 18th March 2023. (Photo by Eddie Garvey/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol északi bajnokságban (Northern Premier League) szereplő Macclesfield FC 1-1-es döntetlent játszott a Basford ellen. A találkozón hihetetlenül nagy gólt lőtt John Rooney, aki a Manchester United és az angol válogatott korábbi sztárjának, Wayne-nek az öccse.

Alighanem a legtöbben arra számítottak, hogy félpályánál megiramodó fiatalabbik Rooney passzolni fog, ám ehelyett felnézett és meglátta, hogy a kapus kissé kint áll a kapujából, így bő 40 méterről megeresztett egy lövést, a labda pedig a kapuban kötött ki.

A Rooney családban gyakoriak a hasonló gólok, hiszen a Manchester United és az angol válogatott egykori csatára 2014-ben és 2017-ben is betalált a saját térfeléről a West Ham United ellen, míg 2019-ben a DC United színeiben emelt 60 méterről az Orlando kapujába.