Kim Dzsongunnak nevezte élő adásban a BL-csapat koreai sztárját a tévés szakértő - videó

KIM Dzsong Un, észak korea, üvegház farm, farm, üvegház, gazdaság, termelés
Hamdzsu, 2022. október 11. A KCNA észak-koreai állami hírügynökség által 2022. október 11-én közreadott képen Kim Dzsong Un elsőszámú észak-koreai vezető, a Koreai Munkapárt főtitkára (k) részt vesz a Rjonfo Üvegház Farm átadásán az ország keleti részén fekvő Hamdzsu megyében október 10-én. Az átadásra a Munkapárt 77 évvel ezelőtti megalapításának évfordulója alkalmából rendezett ünnepség részeként került sor. MTI/EPA/KCNA
Vágólapra másolva!
Hatalmasat hibázott Nenad Jesztrovics, a szerbiai foci-BL-meccseket közvetítő televízió válogatott focistából lett szakértője.

A szurkolók szeretik a nyelvüket köszörülni a sportközvetítések szakértőin, olykor nem is ok nélkül. A 47 éves, korábbi 12-szeres szerb-montenegrói (akkor éppen ez volt az államalakulat neve) válogatott focista a kedd esti Crvena zvezda - RB Leipzig találkozó után pedig adott is muníciót a károgóknak. Ugyanis képes volt a belgrádi csapat dél-koreai játékosát Hvang In-beomot Kim Dzsongunnak nevezni, aki ugyebár nem más, mint az észak-koreai diktátor.

A kollégáktól gyorsan jött a javítás, de ez már csak sebtapasz egy kéz- és lábtörésre.