A Benfica világbajnok focistája akadályozta meg a verekedést - videó

fbl Horizontal
Benfica's Argentine forward #11 Angel Di Maria reacts to missing a goal opportunity during the Portuguese League football match between SL Benfica and Sporting Lisbon at the Luz stadium in Lisbon on November 12, 2023. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
A portugál bajnokság 11. fordulójának rangadóját a Benfica és a Sporting CP játszotta vasárnap este, és a meccs után az argentinok világbajnok szélsője, Angel Di Maria megakadályozta, hogy az ellenfél kapusa verekedésben keveredjen egy szurkolóval.

A Benfica drámai körülmények között a hosszabbítás perceiben fordítva győzte le 2-1 arányban a Sporting CP csapatát, így pontszámban beérte és egymás elleni eredményének köszönhetően megelőzte riválisát a táblázat élén. A meccs összefoglalóját ide kattintva nézhetik meg.

A meccs végén az egyik Benfica-szurkoló beszaladt a pályára, és a Sporting kapusának, Adánnak mutogatott.

A feldühödött játékos neki akart menni a férfinak, de a Benfica világbajnok szélsője, Angel Di Maria megakadályozta ezt.

A két fővárosi csapat 9-1-1-es mérleggel azonos pontszámmal vezeti a bajnokságot, míg az FC Porto a harmadik helyen három, a Sporting Braga a negyediken öt pont lemaradásból követi őket.