Viccet csinált Ronaldo botrányinterjújából a Manchester United focistája

HORIZONTAL fbl
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (R) and Portugal's defender Diogo Dalot (L) take part in a training session at Shahaniya Sports Club of Al Samriya Autograph Collection Hotel in Al Samriya, northwest of Doha on December 4, 2022 during the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United portugál védője, Diogo Dalot szemtelenül kigúnyolta válogatottbeli csapattársát, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót.

Alig egy éve, hogy Cristiano Ronaldo sokkolta a világot hisztérikus nyilatkozatával, amelyben kegyetlenül beleszállt korábbi csapatába. A tavaly novemberben Piers Morgannek adott interjújában Ronaldo többek között arról beszélt, hogy a Manchester Unitednél elárulták őt, és egyáltalán nem tisztelték egymást a vezetőedzővel, Erik Ten Haggal, de a csapattársait és a fiatal futballisták hozzáállását is kritizálta.

Cristiano Ronaldón gúnyolódott Diogo Dalot Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

"Nem olyanok a fiatalok, mint az én generációmban voltak, rengeteg dolog, például az új technológia is elvonja a figyelmüket.Szégyenteljes, hogy ha ott vannak a szemük előtt a jó példát mutató idősebb játékosok, akkor miért nem tanulnak tőlük és másolják őket" – jegyezte meg Ronaldo, aki a botrányinterjú után nem sokkal Szaúd-Arábiába igazolt.

A 38 éves támadó jelenleg a portugál válogatottal készül a soron következő két Eb-selejtezőre, Diogo Dalot pedig nem tudta megállni, hogy ne csináljon viccet Ronaldóból. A jobbhátvéd készített egy közös képet a válogatottsági rekorderrel, majd a következő felirattal osztotta meg a fotót az Instagramon:

– olvasható Dalot Instagram-sztorijában.

Vélhetően Ronaldo nem fog megsértődni azon, hogy vicc tárgya lett, hiszen különösen jó kapcsolatot ápol a jobbhátvéddel, ráadásul a fentebb említett interjúban honfitársa mellett csupán Lisandro Martinezt és Casemirót tartotta elismerésre méltó játékosnak a Unitedben.

A 201-szeres portugál válogatott klasszis eltiltás miatt nem lehetett részese a Luxemburg elleni 9-0-s sikernek, de az októberi Eb-selejtezőkön már ismét bizonyíthat, ugyanis Portugália pénteken Szlovákiát fogadja, majd hétfőn Bosznia-Hercegovina ellen játszik.