Fájdalmas arccal rogyott össze Neymar az újabb sérülése után - videó

fbl Horizontal FOOTBALL WORLD CUP QUALIFYING ROUND
Brazil's forward Neymar leaves the field after an injury during the 2026 FIFA World Cup South American qualification football match between Uruguay and Brazil at the Centenario Stadium in Montevideo on October 17, 2023. (Photo by Pablo PORCIUNCULA / AFP)
Vágólapra másolva!
A 2026-os világbajnokság dél-amerikai selejtezőkörének negyedik fordulójában Uruguay hazai pályán 2–0-ra legyőzte Brazíliát. Az első félidő végén a brazil világsztár, Neymar ismét megsérült, és mankóval hagyta el a stadiont.

Két nyeretlenül megvívott világbajnoki selejtező után fogadta Uruguay a legutóbb hazai pályán Venezuela ellen ikszelő brazilokat. A brazil válogatott a 90 perc során egy kaput eltaláló lövést sem tudott felmutatni, így megszakadt a 37 veretlenül megvívott világbajnoki selejtezőből álló sorozata.

Az első félidő hosszabbításában Nicolás de la Cruz és Neymar csapott össze egy labdáért, s utóbbi fájdalmas arccal a térdéhez kapott, és nem tudta folytatni a mérkőzést.

Neymart hordágyon vitték le a pályáról, és a brazil játékos láthatóan teljesen összetört az újabb sérülése miatt. A mankóval bicegő Neymart egy kislány szurkoló próbálta vigasztalni, és egy fotót is kért a világsztártól, aki készséggel teljesítette a kislány kérését.