Óriási gólt rúgott az Inter világbajnok csatára - videó

FC Internazionale v SL Benfica: Group D - UEFA Champions League 2023/24 NurPhoto FC Internazionale v SL Benfica: Group D UEFA Champions League 2023/24 San Siro Stadium lights on FC Inter flags UEFA Champions League Group D football match FC Internazionale
Lautaro Martinez of FC Inter during the UEFA Champions League match between Inter FC Internazionale and SL Benfica, on October 3, 2023, at Giuseppe Meazza San Siro Siro stadium in Milan, Italy. (Photo by Tiziano Ballabio/NurPhoto) (Photo by Tiziano Ballabio / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bologna 2–2-es döntetlent ért el az Internazionale otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójában. A meccsen az argentin Lautaro Martinez egy szépségdíjas gólt rúgott.

Az Inter két gyors gólt lőtt a meccs elején: először egy szögletből beadott labdát fejelt be Francesco Acerbia kapuba, majd mindössze két percre rá Lautaro Martínez lőtt szép gólt mintegy huszonöt méterről.

A 19. percben azonban tizenegyeset kapott a Bologna, amit Riccardo Orsolini magabiztosan bevágott a bal alsóba. Így egygólos hátránnyal fordulhattak a felek. A második félidőt remekül kezdték a vendégek. Az 52. percben Joshua Zirkzee lőtte a labdát nagyon okosan az alsó sarokba a tizenhatosról

A hajrában még több lehetősége volt a hazaiaknak, de gól egyikből sem született. Az idén Bajnokok Ligája-döntős milánóiak a pontvesztésükkel lecsúszhatnak a tabella éléről is, amennyiben városi riválisuk, az AC Milan este győz a Genoa otthonában.

SERIE A
8. forduló

Internazionale–Bologna 2–2 (Acerbia 11., L. Martínez 13., ill. Orsolini 19., Zirkzee 52. – előbbi 11-esből)