Ronaldót megtaposta egy pályára rohanó szurkoló - videó

Football: Euro 2024, qualifying - 1st round day 8: Group J Bosnia-Herzegovina v Portugal fbl Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo celebrates scoring the team's first goal during the UEFA Euro 2024 Group J qualification football match Bosnia-Herzegovina v Portugal at the 'Bilino Polje' stadium in Zenica, Bosnia-Herzegovina on October 16, 2023. (Photo by Elvis BARUKCIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo két góllal vette ki a részét a portugál labdarúgó-válogatott újabb fölényes Eb-selejtezős győzelméből, ám az ötszörös aranylabdás klasszis kis híján lesérült egy pályára berohanó szurkoló miatt.

Cristiano Ronaldo előbb egy korai büntetőből, majd egy lesgyanú miatt videózott szituációból volt eredményes Bosznia-Hercegovina vendégeként, így a 203. válogatott meccsén megszerezte 126. és 127. találatát is.

Az Eb-selejtező sorozat góllövőlistáját kilenc találattal holtversenyben vezető 38 éves klasszis még egy kisebb incidensbe is keveredett egy pályára berohanó szurkoló inzultálása miatt. Ronaldo éppen az oldalvonalnál végzett el egy gyors bedobást, majd az al-Nasszr mezt viselő szurkoló kikerülte a biztonságiakat és a pályára szaladt. Az erről készült felvételekből jól látható, hogy egy közös képet szeretett volna készíteni Ronaldóval, ám erre nem volt lehetősége, mivel a biztonságiak végül elkapták és lekísérték a pályáról.

Az ötszörös aranylabdás támadó nem volt túl boldog a váratlan támadástól, mivel az incidens közben megtaposták a bokáját, és néhány másodpercig fájlalta is. Ronaldót aztán a 66. percben lecserélték, ám vélhetően nem a fájós lába miatt, sokkal inkább azért, mert már a félidőben 5-0-ra vezetett a portugál együttes, amely ezzel megőrizte százszázalékos mérlegét.