Vágólapra másolva!
Az előző napokhoz hasonlóan annyi minden történt október 22-én is a sportvilágban, hogy szinte lehetletlen csak a legfontosabb híreket összeszedni egy csokorba.

Hatalmas mellek és színes tetkók teszik ellenállhatatlanná a bokszbajnok Playboy-modell barátnőjét.

A világ legnagyobb kevert harcművészeti szervezete, a UFC Abu Dhabiban tartott gáláján mindkét főmérkőzés parázs küzdelmet, és két korábbi bajnok vereségét hozta.

Fordulatos mérkőzésen szenvedett 3-1-es vereséget a Nürnberg otthonában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC.

Dárdai Pál nem lehetett boldog Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Andreas Gora

Az olasz másodosztályban szereplő Catanzaro futballcsapatának szurkoló igazi fanatikusok, akiket semmi nem tántoríthat el, ha meccsre akarnak menni. A szurkolók szerelték meg a saját buszukat.

Több perces csúszással kezdődhetett csak el a norvég labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni rangadója a Lillestrøm SK és a csapat legnagyobb riválisa, a Vålerenga között. A halasztás oka az volt, hogy a hazai pályán játszó Lillestrøm fanatikusai egy olyan molinót feszítettek ki a kezdő sípszó előtt, amelyen Geir Bakkét ábrázolták patkányként, kötélen felakasztva.

Szenzációs hangulatban lépett pályára a Ferencváros a Diósgyőr otthonában, ahol fordulatos meccsen. végül 2-1-re tudott nyerni a címvédő.

Győzni tudott a Fradi Miskolcon Fotó: Csudai Sándor - Origo

Marc Guiu volt a Barcelona megmentője az Athletic Bilbao ellen, pedig erre biztosan senki sem számított. A mindössze 17 éves focista csereként beállva lőtt győztes gólt.

A Juventus 1-0-s győzelmet aratott az AC Milan otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi rangadóján.