Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekes, izgalmas és megdöbbentő esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Az UEFA csütörtöki döntése nyomán a szünetben, 1-1-es állásnál félbeszakadt belga-svéd Európa-bajnoki selejtezőt nem folytatják, hanem ez lesz a találkozó végeredménye. Ez a döntés visszahozta az esélyt arra, hogy a magyar válogatott bekerüljön az öt legjobb csoportgyőztes közé, és így első kalapos legyen az Eb-sorsoláskor, ha legyőzi a bolgárokat és a montenegróiakat is.

Szoboszlai Dominikék bekerülhetnek az öt legjobb csoportgyőztes közé Forrás: MTI/Illyés Tibor

A szövetségi kapitányok szempontjából komoly probléma, hogy a jövő évi foci-Eb-re várhatóan kevesebb játékost lehet majd nevezni, mint a legutóbbi kotinenstornára. Ezzel a nehézséggel így Marco Rossinak is meg kell küzdenie, amennyiben a magyar válogatott novemberben biztosítja Eb-szereplését.

A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Fabio Capello elárulta, hogy 2007 elején azért kellett távoznia a klubtól a kétszeres aranylabdás Ronaldónak, mert a brazil csatárnak állandóan a bulizáson és a nőkön járt az esze.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner elárulta, hogy eddig nem látott módon készült Sergio Pérez a Forma-1-es Amerikai Nagydíjra.