Vágólapra másolva!
A francia L'Équipe értesülése szerint David Beckham, az MLS-ben szereplő Inter Miami társtulajodinosa azon dolgozik, hogy a csapatához csábítsa Luka Modricot, a Real Madrid aranylabdás középpályását.

A 38 éves horvát középpályásnak nyáron járt le a szerződése a Királyi Gárdánál, kapott is mesés ajánlatokat Szaúd-Arábiából, a távozás helyett azonban további egy évre elkötelezte magát a madridi csapatnál. Modric az utóbbi 11 évben nélkülözhetetlen volt a Real Madrid középpályáján, azonban az utóbbi két évben olyan fiatal klasszisok érkeztek a csapathoz, mint a francia Eduardo Camavinga, a honfitársa Aurélien Tchouaméni, vagy az idén nyáron 103 millió euróért igazolt Jude Bellingham.

A Real Mardridnál érezhetően most jött el a generációváltás ideje, amit jól szemléltet, hogy Modricnak egyelőre csak 206 játékperce van a spanyol bajnokságban, a legutóbbi két mérkőzésen pedig pályára sem lépett. A horvát legenda érthetően elégedetlen a helyzetével, és most jutott el arra pontra, hogy készen áll a távozásra.

Modric egyre kevesebb lehetőséget kap a Real Madridban Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia

Predrag Mijatovics, a Real Madrid korábbi BL-győztes támadója azt mondta a Cadena Ser spanyol televíziónak, hogy David Beckham azt javasolta Luka Modricnak, ahogy csatlakozzon az Inter Miamihoz, ahol a hétszeres aranylabdás Lionel Messi mellett Sergio Busquets és Jordi Alba csapattársa lehetne.

A L'Équipe értesülése szerint Beckham a szeptemberi válogatott szünetben meglátogatta Modricot a horvát válogatott edzőtáborában, a középpályás pedig nem zárkózott el a Miamiba szerződéstől.

Modricnak jövő nyárig él a szerződése a Real Madridnál, de ha továbbra sem kap lehetőséget Carlo Ancelotti vezetőedzőtől, könnyen lehet, hogy már télen David Beckham csapatához igazol.