Vágólapra másolva!
Szombat este a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a szerb csapatot a Puskás Arénában, ezzel Marco Rossi csapata továbbra is magabiztosan vezeti az Eb-selejtezős csoportját és óriási lépést tett kijutás felé. A találkozó után a sérült Willi Orbán helyén futballozó Lang Ádám az M4 sport kamerája előtt azt mondta, hogy volt szerencséje a csapatnak, de meg kellett dolgozni érte.

„Egymást irányítjuk, ez a jó az egészben. Ha valaki nem vesz észre valamit a a pályán, másik szól neki. Így működünk, harmonikusan. Melós meccs volt, de a gólokat jó ütemben rúgtuk.

Ezt matematikailag minél gyorsabban be kell biztosítani, utána lehet ünnepelni. Papíron könnyűnek ígérkezik, de maximálisan oda kell majd figyelni" – utal Lang Ádám a keddi litvánok elleni idegenbeli meccsre.

Lang Ádámnak rengeteg dolga volt Alekszandar Mitrovics mellett Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ezzel a győzelemmel a a magyarok három ponttal elhúztak a második szerbektől és öttel a harmadik montenegróiaktól.

Az immár kilenc mérkőzés óta veretlen magyar válogatott a mostani sikernek köszönhetően kedden Kaunasban már úgy léphet pályára, hogy ha legyőzi a litván csapatot, akkor bebiztosítja sorozatban harmadik Eb-részvételét és az 1986-os világbajnokság óta először egyenes ágon, pótselejtező nélkül jut ki egy világversenyre.