Vágólapra másolva!
A 29-szeres válogatott támadó és háromszoros bajnok gólkirály Kenesei Krisztián a Pest megyei I. osztályban szereplő CSO-KI csapatában lövi a gólokat.

Kenesei Krisztián is a CSO-KI Sport nevű csomádi-kisnémedi csapat tagjaként a sok nagy meccset megélt váci stadionban, a Vác VLSE otthonában szerzett pontot érő gólt (tizenegyesből) a Pest megyei I. osztály 10. fordulójában, majd az elmúlt hétvégén a Vecsési FC elleni 1–0-ra bajnokin is betalált - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

Abban a stadionban, amelyben profi pályafutása kezdetén, szinte napra pontosan huszonnyolc (!) évvel ezelőtt, 1995. október 21-én érte el első találatát a Vác FC Samsung–MTK (2–1) NB I-es bajnoki 91. percében. Első élvonalbeli gólját már 1993-ban, a Haladás ellen megszerezte.

- nyilatkozta az egykori válogatott támadó.

A Kenő becenévre hallgató csatár tavaly nyáron Davcsó Károly elnök-vezetőedző hívására a szintén Pest megyei második ligás Csomádhoz szerződött úgy, hogy közben másodedző is let

- mondta el Kenesei.

Kenesei csomádi játékos-pályaedzői tevékenysége mellett az MTK öregfiúkban is játszik, sőt, a kék-fehérek NB III-ban szereplő második csapatánál is edzőködik. Mint ismeretes, a magyar válogatottnak egy pont kell az Eb-re kijutáshoz, az újabb nagy sikerhez. Bár Kenesei Krisztián több emlékezetes meccset játszott a nemzeti együttesben – huszonegy évvel ezelőtt például bravúrpontot érő gólt szerzett a svédek otthonában Eb-selejtezőn –, a világversenyre kijutás nem adatott meg neki.

- mondta el a korábbi magyar válogatott játékos.