Eltilthatják Szoboszlai Dominik világbajnok csapattársát

Horizontal
Liverpool's Argentinian midfielder #10 Alexis Mac Allister fights for the ball with Tottenham Hotspur's Brazilian striker #09 Richarlison during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Tottenham Hotspur Stadium in London, on September 30, 2023. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Liverpool középpályása, Alexis Mac Allister eltiltásra számíthat, miután a közösségi médiában megkérdőjelezte a bíró pártatlanságát.

Nagy vihart kavart, hogy 0-0-s állásnál les miatt érvénytelenítették a hétvégén a Liverpool gólját a Tottenham elleni rangadón. Mint utólag kiderült, Luis Díaz gólja szabályos volt, ám a hiba elismerése nem befolyásolta a végeredményt.

Szoboszlai Dominik világbajnok csapattársa, Alexis Mac Allistert a meccs után egyértelműen kijelentette, hogy a játékvezető folyamatosan ellenük ítélt. A Tottenham argentin védője, Cristiano Romero egy képet osztott meg az Instagramon, honfitársa viszont nem tudta visszafogni magát, és a következőket írta:

- utalt arra McAllister, hogy Hooper játékvezető nem volt pártatlan a meccsen. Erre a kommentre reagált Romero is, aki csak annyit fűzött hozzá: "Sírj otthon".

Ugyan a kommentet mindkét játékos azóta törölte a közösségi médiában, de az ügyben vizsgálat indult, a hírek szerint pedig az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) dönthet úgy, hogy több meccses eltiltással szankcionálja a Liverpool középpályását, amiért elfogulatlansággal vádolta meg a bírót.