Botrányt okozott a Barcelona sztárfocistája az Aranylabda-gálán - videó

Ballon D'Or 2023 Ceremony in Paris Ballon dor,Football,Soccer Horizontal
PARIS, FRANCE - OCTOBER 30: FC Barcelona's Spanish president Joan Laporta (C) pose upon their arrival to attend the 2023 Ballon d'Or France Football award ceremony at the Theatre du Chatelet in Paris on October 30, 2023. Ibrahim Ezzat / Anadolu (Photo by Ibrahim Ezzat / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Ilkay Gündogan nem volt hajlandó együtt fényképezkedni a barcelonai klub embereivel a hétfő este megrendezett párizsi díjátadó előtt.

Az év legjobb csapatnak választott Manchester Citytől igazolt játékos az Aranylabda-gála előtti fotózások közben faképnél hagyta a Barcelona több emberét, így Marc-Andre ter Stegent, Alejandro Baldét, valamint Joan Laporta elnököt és Rafa Yuste alelnököt is. Egy videó tanúsága alapján Gündogannak ez a lépése igencsak meglepte Baldét.

@adrisoto190 Gundogan se va de la foto antes de hacérsela #gundogan#ilkaygündoğan#barça#fcbarcelona#cules♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Gündogan a hétvégén, a Real Madrid ellen a gólja ellenére 2-1-re elveszített mérkőzés után is a katalán klub ellen tett lépéseket, hiszen

a csapattársait kritizálta, amiért láthatóan nem voltak eléggé csalódottak a vereség után.

Egyelőre nem tudni, hogy a két esetnek köze van-e egymáshoz, de úgy látszik, Gündogan és a Barcelona között nem tökéletes az összhang annak ellenére, hogy az idei szezonban egyelőre a csapat kulcsjátékosának számít a 33 éves német középpályás.