Ronaldónak még közel 40 évesen is nagy tervei vannak

Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo gives the thumbs up sign during the UEFA EURO 2024 qualifying football match between Slovakia and Portugal in Bratislava on September 8, 2023. (Photo by VLADIMIR SIMICEK / AFP) / ALTERNATE CROP
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo nagyon bízik benne, hogy közel 40 évesen is ott lehet a portugál válogatottban a jövő nyári németországi Európa-bajnokságon.

"Bár még sok idő van addig, de nagyon bízom benne, hogy ott lehetek a 2024-es Európa-bajnokságon. Remélem, hogy nem jön közbe sérülés, vagy bármilyen probléma, és játékban leszek. Fiatalon elhagytam Portugáliát, de mindig ez lesz a hazám, amelynek valamennyi stadionjában szurkolnak nekem" - mondta a Szlovákia elleni győztes Eb-selejtező után a szupersztár.

Ronaldo 2024. február 5-én tölti a 39.-et, de az idő nem nagyon fog rajta. Péntek este Goncalo Ramos találata mellett ő szerezte a másik két fontos portugál gólt, amivel 3-2-re verték Szlovákiát, és bebiztosították a jövő évi Eb-részvételt. Ronaldo 2004 óta sorozatan a hatodik tornán lehet ott, amennyiben bekerül a válogatott, amelyikben eddig 202 meccset játszott és 125 gólt szerzett.