Vágólapra másolva!
Óriási botrány van a brazil válogatottnál. Fernando Diniz csapata pénteken éjjel 1-1-es döntetlent játszott a Venezuela elleni vb-selejtezőn, a találkozó után pedig egy szurkoló fejbe dobta Neymart egy telezacskós popcornnal. A brazilok legnagyobb sztárjának azonban nem csak az ütéstől fájhat a feje, a sajtó ugyanis most attól hangos, hogy a meccs előtti éjszaka két csapattársával, Richarlisonnal és Vinícius Júniorral elmentek mulatni, és nőkkel töltötték az éjszakát.

A brazilok borzalmasan gyengén játszottak Venezuela ellen, 90 percet alatt mindössze 0.83-as xG-t tudtak összehozni, az 1-1-es végeredménnyel pedig megszakadt a válogatott 15 mérkőzés óta tartó hazai vb-selejtezős győzelmi sorozata. A találkozó után az egyik dühös brazil szurkoló odáig merészkedett, hogy a csapat legnagyobb sztárját, a szaúdi al-Hilalban futballozó Neymart fejbe dobta egy popcornos zacskóval.

Az eset után Neymar tovább csinálta a fesztivált, ugyanis vitában keveredett a sportújságírókkal és a szurkolókkal is. A 30 éves támadó azonban most még nagyobb bajba került, ugyanis a brazil újságíró és televíziós műsorvezető, Matheus Baldi azt állítja, hogy Neymar a meccs előtti éjszaka két csapattársával, Richarlisonnal és Vinícius Júniorral elmentek mulatni, és nőkkel töltötték az éjszakát.

Neymar állítólag Rebeca Ribeiróval, Vinicius Jr. Leticia Sogiroval, Richarlison pedig Rita Lopesszal találkozott.

A hanganyag mellett terjed egy videó is, amelyben megjelenik Leticia Sogiro, aki a mérkőzés előtt hagyta el a szállodát, ahol a brazil csapat szállt meg.

A találkozó előtt a Neymarral összehozott Rebeca Ribeiro készített egy közös fotót a brazilok 10-esével, a képaláírásban pedig Testvérnek nevezte Neymart. A pletykák beindulása után a nő perrel kezdett el fenyegetőzni, míg a másik két hölgy egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

Neymar és Rebeca Ribeiro közös fotója a meccs előtt Forrás: _ribeirorebeca_/Instagram

Neymarnak most biztosan nem hiányzik a balhé, mivel a 31 éves támadó rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben. A szaúdi csapatában az érkezése után azonnal sikerült összevesznie Jorge Jesus vezetőedzővel, egy héttel ezelőtt pedig a párja, Bruna Biancardi életet adott a brazil csatár második gyerekének.

Neymar és a brazil modell 2021-ben jöttek össze, de hivatalosan csak 2022 januárjában jelentették be, hogy egy párt alkotnak. A brazil támadó meg is kérte a modell kezét, azonban nem sokkal az eljegyzés után szakítottak. Idén februárban jelentek meg újra együtt a nyilvánosság előtt, és azóta is egy párt alkotnak. Az eset után már csak az a kérdés, hogy meddig?