Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdrúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Zalaegerszegi TE bejelentette, hogy leigazolta Dombó Dávidot.

Dombó Dávid jövő nyárig szóló szerződést kötött az NB I-es Zalaegerszeggel,

ahol az eddigi kapus, Senkó Zsombor az utóbbi időben sokat hibázott - a Fehérvár elleni pontvesztést is sokan a nyakába varrták -, így jelzésértékű is lehet a posztrivális leigazolása.

Természetesen most az a legfontosabb, hogy elkezdjük gyűjteni a pontokat. Nagyon remélem, hogy ezt a célt már a héten, a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen el tudjuk kezdeni megvalósítani." – nyilatkozta a klub honlapjának a ZTE új játékosa.

Dombó Dávid a ZTE-hez igazolt Forrás: ztefc.hu

Az Illés Akadémián nevelkedett kapus már 16 évesen bemutatkozott a felnőtteknél, ezt követően Vácra került, ami után visszatért Szombathelyre. 2014-ben kölcsönbe ment az osztrák alsóbb osztályú SV Lafnitzhoz. 2015-2020 között a Mezőkövesd Zsóry csapatát erősítette, ahol feljutást is ünnepelhetett a 2015-2016-os idény végén. Az ott tartózkodását követően a Kisvárda FC csapatához igazolt, ahol 2020 és 2022 között 73 bajnokin, csupán 24 gólt kapott. 2022-ben távozott a Vasas FC-hez, ahol végül közös megegyezéssel szerződésbontásra került sor.