Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur brazil válogatott focistája, Richarlison nehéz időszakot élt át, de azt mondja, már "elmúlt a vihar." Ennek ellenére amikor visszatér a londoni együtteshez, pszichológus segítségét kéri majd.

Nem csak a gólok hiánya gyötörte Richarlison az elmúlt hónapokban. A brazil válogatott támadója őszintén elárulta, hogy

az utóbbi időben problémái voltak a pályán kívül, és kijelentette, hogy pszichológiai segítséget fog kérni, amikor visszatér Angliába

- írja az O Globo.

Nagy megdöbbenést keltett ugyanis a sztárfocista, amikor a Bolívia ellen 5-1-re megnyert vb-selejtezőn

könnyekben tört ki, miután a brazilok szövetségi kapitánya, Fernando Diniz lecserélte őt. objektum

"Pszichológust fogok keresni" - mondta Richarlison a Peru elleni meccset követően. A brazil játékos elmagyarázta a lapnak, min ment keresztül, és azt elmondta, hogy a legrosszabb időszaknak már vége.

"A pályán boldog csapatjátékos vagyok, igyekszem minél többet segíteni. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Annak ellenére, hogy jól akarod csinálni a dolgokat, végül rosszul sül el. Továbbra is a klubomra fogok koncentrálni, a vihar elmúlt" – jelentette ki a játékos, aki hozzátette:

Richarlison nehéz időszakon ment keresztül Forrás: Brazil Photo Press via AFP/BRAZIL PHOTO PRESS/Bruno De Carvalho

Lassan minden a helyére kerül. Biztos vagyok benne, hogy a Tottenhamben is formába fogok lendülni. Visszatérek Angliába és keresek egy pszichológust" - utalt arra a támadó, hogy nemrég szakított az ügynökével, Renato Velascóval, aki pályafutása kezdete óta vele volt.

Richarlison arról is beszélt, miért tört ki sírásban a lecserélése után.

"Ez a szomorú pillanat nem azért volt, mert rosszul játszottam, szerintem nem ment rosszul. Inkább a pályán kívüli dolgok miatti kitörés volt, amit nem tudtam kontrollálni."