Vágólapra másolva!
Néhány szerb focirajongó nem igazán tudta megemészteni, hogy a vajdasági Kerkez Milossal a soraiban győzött a magyar labdarúgó-válogatott Szerbia ellen múlt hét csütörtökön Belgrádban. A sértődött szurkolók durva dolgokat írtak a 19 éves balhátvédnek, de igazából csak bohócot csinálnak magukból.

Kerkez Milos számára külön pikantériával bírt a magyar labdarúgó-válogatott Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezős rangadója. A 19 éves játékos a vajdasági Verbászon született, azonban később a magyarok behívójára mondott igent. Kerkez a kezdőcsapatban lépett pályára Belgrádban, néhány szerb szurkoló pedig keményen betámadta az Instagram-oldalán - vette észre a Metropol.

"Azért jöttél, hogy a hazád ellen játssz? Minden magyar közül te vagy a legnagyobb magyar. Szerb nő szült téged, söpredék" – írta egy dühös szerb kommentelő.

„Magyarország csúcsa!

„A Vajdaság szerb és sosem lesz magyar"; „Magyar vagy? – érkeztek a további indulatos hozzászólások.

Kerkez Milos (b) és Nemanja Radonjics párharca Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A játékos nem reagált egyetlen megjegyzésre sem, a magyar szurkolók azonban megvédték a játékost.

Már egészen fiatalon, tizennégy évesen eldöntöttem, ha egyszer odáig jutok a karrieremben, magyar válogatott szeretnék lenni. Arról nem is beszélve, hogy Szerbia sohasem keresett meg, Magyarország viszont már tizenöt éves koromban.

– nyilatkozta szűk egy évvel ezelőtt Kerkez Milos.

A PL-ben szereplő Bournemouth 19 éves balhátvédje tavaly szeptember 23-án, a Németország ellen 1-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-összecsapáson játszott először a magyar válogatottban, azóta további kilenc alkalommal lépett pályára a Marco Rossi által irányított együttesben.