Ritkán látni így Sergio Ramost, elsírta magát a szurkolók előtt - videó

Sergio Ramos, Sevilla
Sevilla's newly-signed Spanish defender Sergio Ramos wipes tears from his face during his official presentation in Seville, on September 6, 2023. Veteran former Spain defender Sergio Ramos returned to his home-town club Sevilla after 18 years away. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Sergio Ramos 37 évesen visszatért nevelőklubjához, a Sevilla csapatához. A világ- és Európa-bajnok hátvédet 23 ezer szurkoló előtt mutatták be, a legendás focistát pedig elöntötték az érzelmek és nem tudta visszatartani a könnyeit. 

A Real Madriddal négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, a spanyol válogatottal pedig világ- és kétszeres Európa-bajnok futballista a Sevilla csapatában nevelkedett, 2004-ben az andalúz együttes színeiben debütált a profik között. Pályafutása jelentős részét a madridi gigásznál töltötte, majd két szezon erejéig volt a Paris Saint-Germain játékosa, ahol Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé is a csapattársai voltak.

Ramos klubszinten és a spanyol válogatottal is minden fontosabb trófeát elhódított, majd idén szeptemberben úgy döntött, visszatér egykori csapatához, holott a szaúdi bajnokságból is elképesztő ajánlatokkal csábították.

A 37 éves hátvédet 23 ezer szurkoló előtt, fantasztikus hangulatban mutatták be régi-új klubjánál, a klasszis játékos pedig annyira meghatódott, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit.