Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A magyar válogatott focista belesérült a góljába, Lionel Messi gólpasszokat adott - videó

Gazdag Dániel
CHESTER, PENNSYLVANIA - APRIL 22: Daniel Gazdag #10 of Philadelphia Union dribbles against Toronto FC at Subaru Park on April 22, 2023 in Chester, Pennsylvania. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Philadelphia Union otthon 4-1-re nyert a New York Red Bulls ellen. A meccsen gólt szerzett a magyar válogatott focista, Gazdag Dániel is, aki megsérült a gólszerzés közben. Győzött az Inter Miami is, Lionel Messi ezúttal gólpasszokat adott.

A mérkőzésen még a New York Red Bulls szerzett vezetést, de a Philadelphia Union egyenlíteni tudott. A vendégek még az első féidő végén emberhátrányba kerültek, a hazai együttes ezt ki is használta. Többek között Gazdag Dániel is betalált,

a magyar válogatott játékos a 76. percben volt eredményes, apró szépséghiba, hogy bele is sérült a találatába, az eset után le is kellett cserélni.

Érdekesség, hogy Gazdag a találatával

a klub történetének második legtöbb gólt szerző játékosa lett 37 találatával.

A Lionel Messit, Jordi Albát és Sergio Busquetset is soraiban tudó Inter Miami is győzött, méghozzá 3-1-re a Los Angeles FC vendégeként. Lionel Messi két gólpasszt is adott a találkozón.

Mindent egy helyen az Eb-ről