Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) vasárnap esti rangadóján a Paris Saint-Germain 4-0-ra győzte le az Olympique Marseille együttesét. A meccsen bokasérülést szenvedett Kylian Mbappé, a helyette csereként beálló Goncalo Ramos duplázni tudott.  

A PSG kezdőcsapatában kapott helyet Kylian Mbappé, ám nem a világbajnok támadó, hanem Achraf Hakimi nagyszerű szabadrúgásgóljával szerzett vezetést a hazai csapat a 8. percben.

A 22. percben Vitinha egyenlíthetett volna az ötösön belülről, de a felső lécre fejelte a labdát. A 31. percben a hazai szurkolók is szomorkodhattak, ugyanis a

Leonardo Balerdi belépője után boksérülést szenvedő Mbappét le kellett cserélni.

Ám nélküle sem torpant meg a PSG, a 37. percben Randal Kolo Muani duplázta meg a hazai csapat előnyét a Marseille ellen, aki a kapufáról kipattanó labdát lőtte be a hálóba.

A második félidő legelején, egészen pontosan a 47. percben jött az újabb PSG-gól:

Ousmane Dembele beadása után a csereként beálló Goncalo Ramos hat méterről fejelte a kapuba.

A 89. percben tette fel az i-re a pontot a hazai együttes, amikor Randal Kolo Muani szép labdát adott Goncalo Ramosnak, aki

megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját.

Ligue 1, 6. forduló
PSG-Olympique Marseille 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Hakimi (8.), Kolo Muani (37.), Goncao Ramos (47., 89.)

A Ligue 1 élmezőnye: 1. Brest 13 pont, 2. Nice 12 p., 3. PSG 11 p., 4. Monaco 11 p., 5. Strasbourg 10 p., 6. Le Havre 9 p.