Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC bosnyák játékosa, Kenan Kodro a hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy lemondta a válogatottságot.

A 30 éves csatár azután hozta meg döntését, hogy a Bosznia-hercegovinai Labdarúgó-szövetség (NFSBiH) mindössze két meccs után kirúgta édesapját, Meho Kodrót a nemzeti csapat éléről. A fehérváron légióskodó focista bejegyzésében indulatosan beszélt a szövetség döntéséről, szerinte néhány ember a bosnyák futball elpusztításán dolgozik.

"Boldog és büszke vagyok, hogy hét gyönyörű évet játszottam Bosznia-Hercegovina válogatottjában. Köszönöm mindenkinek, aki segített megvalósítani az álmaimat. köszönöm a csapattársaknak, az edzőknek és mindenkinek, akivel ennyi éven át szerencsém volt együtt dolgozni. Voltak jó és kevésbé jó pillanatok, de mindig szívvel és nagy segíteni akarással játszottam.

Sok sikert kívánok mindazoknak, akiknek a bosnyák válogatott sikeréért dolgoznak" – olvasható Kodro Instagram-bejegyzésében.

Az NB I idei szezonjában eddig háromgólos csatár 15 meccsen lépett pályára a bosnyák válogatottban, ezeken kétszer volt eredményes.