Megalázták az Arsenal BL-győztes sztárigazolását: még a kapus is több gólt lőne nála

Kai Havertz, Arsenal
English referee Stuart Attwell (L) shows a yellow card to Arsenal's German midfielder Kai Havertz during the English FA Community Shield football match between Arsenal and Manchester City at Wembley Stadium, in London, August 6, 2023. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale az angol labdarúgó-válogatott edzésén megmutatta, hogy nem csak kézzel, hanem lábbal is elképesztő dolgokra képes a labdával, és a szurkolók szerint hasznosabb mezőnyjátékos lenne, mint a Chelsea-től igazolt Kai Havertz. 

Felrobbantotta az internetet az a videó, amelyen az Arsenal kapusa az angol válogatottban trükközött a labdával. A Manchester United sztárja, Marcus Rashford odarúgta a labdát Ramsdale-hez, aki a legtechnikásabb focistákat megszégyenítő módon kezelte le a játékszert, néhányat dekázott, majd pontosan visszarúgta a labdát Rashfordhoz.

A felvétel láttán az Arsenal szurkolói fellelkesültek, és a közösségi médiában vicces megjegyzéseket posztoltak.

jegyezték meg többen is, alaposan odaszúrva a Chelsea-től igazolt német válogatott játékosnak, aki egyelőre nem váltotta meg a világot Londonban.

A 65 millió fontért igazolt BL-győztes támadó eddig 5 meccsen lépett pályára az Arsenalban, gólja és gólpassza még nincs, de két sárga lapja már van.