Elképesztő, hogy mit művelt Lewandowskival a Barcelona tinisztárja - videó

fbl Horizontal
Barcelona's Spanish defender #03 Alejandro Balde, Barcelona's Spanish midfielder #06 Gavi and Barcelona's Polish forward #09 Robert Lewandowski react to Osasuna's goal scored by Osasuna's Argentinian forward #09 Ezequiel "Chimy" Avila during the Spanish Liga football match between CA Osasuna and FC Barcelona at El Sadar stadium in Pamplona on September 3, 2023. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő FC Barcelona 2-1-re nyert az Osasuna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján. A győztes gólt szerző Lewandowskit a saját csapattársa, Gavi keményen meglökte a meccs hajrájában.

A katalánok győztes találatát a lengyel Robert Lewandowski szerezte büntetőből a 86. percben, de a tizenegyes előtt furcsa jelenet zajlott le.

A lengyel csatár büntetőt harcolt ki, majd nemsokkal később a csapat fiatal sztárjátékosa, Gavi odament volna ünnepelni a lengyel klasszissal.

Lewandowski azonban nem vette ezt észre, és a kapu felé sétált. A fiatal spanyol játékos erre keményen meglökte vállal, majd meg is lökte a lengyel klasszist.