Sörpénzt szórt a szurkolóknak, így ünnepelte a gólt a focicsapat elnöke - videó

20210709 TSV Egger Glas Hartberg v FC Lokomotiv Moscow - Friendly Match Soccer Club Soccer Freundschaftspiel Horizontal SPORT
HARTBERG, AUSTRIA - JULY 9: the team of Hartberg during the Friendly Match between TSV Egger Glas Hartberg and FC Lokomotiv Moscow at Profertil Arena on July 9, 2021 in Hartberg, Austria.210709_SEPA_27_130 - 20210709_PD7780 (Photo by Markus Tobisch / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)
Vágólapra másolva!
Az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő TSV Hartberg elnöke, Brigitte Annerl úgy örült a csapata harmadik góljának, hogy pénzt kezdett osztogatni a szurkolóknak.

A Hartberg szombaton 3-0-ra győzött a Wolfsberger AC otthonában, a kilátogató vendégdrukkerek pedig duplán örülhettek a sikernek. Maximilian Entrup 66. percben szerzett gólja után alakult ki a végeredmény, a szurkolók öröme közben pedig

a klub elnöke, Brigitte Annerl odament a vendégek táborához, és 300 euró készpénzt adott át nekik "sörpénz" gyanánt.

A meccs után a klubelnök megmagyarázta a történteket.

„Azt hiszem, ez a legkevesebb, amit tehettem. Rekkenő hőséggel néztek ma szembe a szurkolók, a lelátók végig a napon voltak, de ők így is eljöttek és itt töltik a hétvégéjük egy jelentős részét. A minimum, amit tehettem, hogy fizetek nekik egy italt" – nyilatkozta Annerl.

A Hartberg hat forduló után 8 ponttal, a 6. helyen áll az osztrák élvonalban.