Térddel lőtt parádés gólt az aranylabdás Karim Benzema - videó

Karim Benzema
Ittihad's French forward #09 Karim Benzema fights for the ball with Akhdoud's defender Burca Andonie #03 during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Akhdoud at Prince Hathloul bin Abdulaziz Stadium in Najran on September 14, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi bajnokság hatodik fordulójában az al-Ittihad az aranylabdás Karim Benzema góljával nyert, így továbbra is vezeti a tabellát.

A válogatott szünet után két meccsel folytatódtak a szaúdi bajnokság küzdelmei. A csütörtök kora esti találkozón Karim Benzema új csapata 1-0-ra nyert az al-Ohdud vendégeként. A meccs egyetlen találatát a francia sztárcsatár szerezte a 72. percben, ráadásul nem is akárhogyan, a középre centerezett labdát térddel továbbította a kapuba. Az aranylabdás klasszis hatodik bajnokiján a harmadik gólját jegyezte.

Az al-Ittihad ötödik győzelmét aratta a szezonban, és sikerével visszavette a vezetést a tabellán a Neymart is foglalkoztató Al-Hilaltól, de közvetlen riválisa egy meccsel kevesebbet játszott.

Szaúdi Pro League, 6. forduló:
al-Ohdud – al-Ittihad 0-1 (0-0)
gólszerző: Benzema (72.)

Al Wehda – Dhamk 4-2 (2-1)
gólszerző: Ighalo (17., 45+1. – büntetőből, 52.), Goodwin (62.), illetve Ceesay (36.), Faqihi (83.)
kiállítva: Al-Rashidi (43. – Dhamk)