Vágólapra másolva!
A Ferencváros két kapust, nyolc védőt, hét középpályást és hat támadót nevezett a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörére.

A magyar bajnok, amely sorozatban ötödször szerepelhet valamelyik európai kupa főtábláján, az előző idényben döntős olasz Fiorentinával, valamint a belga Genkkel és a szerb Cukarickivel küzd majd meg a Kl F csoportjában.

A klub honlapja alapján a keretben ott van a csapatkapitány, Dibusz Dénes, valamint a Fradi-nevelés Varga Ádám is. A nyolcfős védelemben helyet kapott a friss igazolás Ismail Aaneba, mellette Myenty Abenára, Botka Endrére, Ibrahim Cissére, Eldar Civicre, Samy Mmaee-ra, Pászka Lórándra és Cristian Ramírezre számíthat az új vezetőedző, Dejan Stankovic.

Varga Barnabás is ott lesz Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A középpályán Mohammad Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Muhamed Besic, Anderson Esiti, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid és Kristoffer Zachariassen lesz bevethető. A gólszerzésért Marquinhos, Lisztes Krisztián, Owusu Kwabena, Aleksandar Pesic, Adama Traoré és Varga Barnabás fog felelni.

Az FTC a szerb Cukaricki ellen hazai pályán kezdi meg szereplését a Kl főtábláján szeptember 21-én, csütörtökön 18.45 órakor. A második fordulóban Firenzébe utazik, ahol október 5-én 21 órától lép pályára, majd október 26-án, szintén idegenben a belga Genk vendége lesz 21 órától. A negyedik kört a Groupama Arénában játssza november 9-én, a Genket fogadja 18.45-től, majd november 30-án, Szerbiában 21 órától a Cukaricki otthonában lépünk pályára. A csoportkört hazai pályán zárja, december 14-én 18.45-től a Fiorentinát látja vendégül.

Az FTC 23 fős kerete a csoportkörre:

kapusok:
Dibusz Dénes, Varga Ádám
védők:
Ismail Aaneba, Myenty Abena, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Eldar Civic, Samy Mmaee, Pászka Lóránd, Cristian Ramírez
középpályások:
Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Muhamed Besic, Anderson Esiti, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid, Kristoffer Zachariassen
támadók:
Marquinhos, Lisztes Krisztián, Owusu Kwabena, Aleksandar Pesic, Adama Traoré, Varga Barnabás