Elképesztően nagy gólt rúgott az Inter csatára a városi rangadón - videó

FC Internazionale v AC Milan - Serie A Serie A,sports Horizontal
MILAN, ITALY - SEPTEMBER 16: Marcus Thuram of FC Internazionale celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football derby match FC Internazionale vs AC Milan at San Siro Stadium in Milan, Italy on September 16, 2023 Piero Cruciatti / Anadolu Agency (Photo by Piero Cruciatti / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Internazionale könnyedén, 4-1-re verte az AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati rangadóján.

A találkozót mindkét gárda százszázalékos mérleggel várta, ennek ellenére elmaradt a nagy csata, mert a vendéglátó kék-feketék már a szünetig kétgólos előnyre tettek szert. Marcus Thuram egy elképesztően nagy gólt lőtt.

Bár a piros-feketék szépítettek a térfélcserét követően, az örmény Henrih Mhitarjan második találatával azonban bő tíz perccel később visszaállította a különbséget az Inter, sőt, az utolsó tíz percben újabb két góllal a kegyelemdöfést is megadta.

Az idén Bajnokok Ligája-döntős Internazionale sorozatban ötödször múlta felül városi riválisát, amely az előző négy alkalommal szemben ezúttal - ha csak egyszer is, de - betalált.

A Serie A mezőnyében immár kizárólag az Internek makulátlan a mérlege.

Serie A, 4. forduló:
Internazionale-AC Milan 4-1 (2-0)
korábban:
Juventus-SS Lazio 3-1 (2-0)