Vágólapra másolva!
A hétszeres magyar válogatott Vinícius Paulo szerződést bontott a görög másodosztályba kiesett Levadiakosz csapatával. A Nemzeti Sport értesülései szerint a 33 éves védő az NB II-ben szereplő BVSC-Zugló csapatához igazolhat.

A Nemzeti Sport információ szerint információi szerint a Santo Andréban született védővel előrehaladott tárgyalásokat folytat a zuglói klub, de a BVSC szakosztályvezetője, Jakab Zoltán nem kívánta kommentálni hírt.

– mondta a Nemzeti Sport megkeresésére a sportvezető.

Az Urbán Flórián vezette zugló csapat a nyári átigazolási időszakban már két rutinos játékost is igazolt Hidi Patrik és Nikola Mitrovics személyében, Vinícius lehetne a harmadik nagy fogás.

Vinicius Paulo a portugálok elleni vb-selejtezőn Forrás: NurPhoto via AFP/Carlos Palma

A brazil származású védő 2011 nyarán az uruguayi River Plate csapatától igazolt a Videotonba, amelyben kilenc évig futballozott, ez idő alatt pedig két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a csapattal. 2017. március. 10-én kapta meg a magyar állampolgárságot, majd 15 nappal később egy Portugália elleni vb-selejtezőn be is mutatkozott a magyar válogatottban Bernd Storck kapitánykodása alatt.

Vinícius Paulo 2020 nyarán távozott Székesfehérvárról, azóta játszott Uruguayban a Nacional színeiben, a ciprusi APOEL-ben, tavaly júliustól pedig a görög Levadiakoszban, amely hétfőn jelentette be, hogy szerződést bontott a védővel, aki így szabadon igazolható