Vágólapra másolva!
Ha lemaradt volna, mutatjuk a csütörtöki nap legfontosabb és legérdekesebb híreit a sportvilágból. Bőven akadt érdekeség ezen a napon is. Visszapillantó.

Meglepő hozzászólás érkezett Szoboszlai Dominik legfrissebb Instagram-posztjához, ráadásul egy volt lipcsei csapattársától. Benny Hendrichs ugyanis kutyának nevezte a magyar válogatott csapatkapitányát.

Szoboszlai Dominik a Darmstadt ellen gólpasszt adott a kolumbiai Luiz Díaznak Forrás: liverpoolfc.com

Folytatódik az Mbappé-szappanopera: úgy néz ki, PSG bekeményített és közölte a támadóval, hogy ha marad, akkor egy percet sem fog játszani a következő szezonban.

A jövő szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokság összes fontos pillanata látható lesz ingyen és élőben az M4 Sporton - jelentette ki Székely Dávid csatornaigazgató.

A német rekordbajnok Bayern München mindenben megegyezett a Chelsea-vel a spanyol válogatott kapus, Kepa Arrizabalaga átigazolása kapcsán.

Kepa Arrizabalaga a Bayernhez igazolhat Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Tim Nwachukwu

A rendőrségre bejelentés érkezett több burundi állampolgár eltűnéséről, akik a jelenleg zajló horvátországi U19-es férfi kézilabda-világbajnokságon szerepelnek - írta csütörtökön az Index.hr című horvát hírportál.

Az Európa Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Ferencváros szenzációs támadójátékkal 6-1-re győzte le idegenben a máltai bajnok Hamrun Spartanst.

Gálázott a Fradi Forrás: fradi.hu

A Debrecen labdarúgócsapata bravúros, 0-0-s döntetlent játszott az osztrák Rapid Wien otthonában a Konferencia-liga-selejtező harmadik fordulós párharcának első mérkőzésén. A mérkőzés legnagyobb lehetőségei a DVSC előtt adódtak, de Dzsudzsák Balázs szabadrúgásánál és Alekszandrosz Kiziridisz lövésénél is a kapufáról kifelé pattant a labda.