Vágólapra másolva!
Szombaton is rengeteg érdekes esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Változott a Ferencváros csütörtöki, Hamrun Spartans elleni idegenbeli Európa Konferencia-liga mérkőzésének a kezdési időpontja.

Komoly drámát hozott a Vasas szegedi vendégszereplése, ugyanis a hazai csapat az utolsó pillanatban szerzett góllal győzte le 4-3-ra legyőzte az angyalföldi együttest a labdarúgó NB II második fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén.

Kis túlzással még alig ismeri a járást az Old Traffordon, de máris megkapta az első potyagólját a Manchester United új sztárkapusa, André Onana. A félpályás potyagól után a szurkolók máris azon a véleményen vannak, hogy az angol sztárcsapatnak vissza kellene szereznie korábbi kapusát, a spanyol válogatott David De Geát.

André Onana máris megkapta első potyagólját a Manchester United játékosaként Forrás: AFP/Darren Staples

A mexikói Tigres kapusa, Nahuel Guzmán nem mindennapi módon szórakoztatta a közönséget az
észak- és közép amerikai Ligakupa nyolcaddöntőjében, ugyanis bűvésztrükkel és pantomim előadással zavarta meg a Vancouver játékosát a tizenegyespárbajban.

A magyar válogatott Callum Styles csapata, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley brutális kiütéssel kezdte bajnoki szereplését.

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot, miszerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez távozik, valamint a spanyol klubot is átnevezik.

Az év egyik legszebb gólját szerezte az észak-amerikai profi bajnokság másodosztályában játszó Birmingham játékosa, Neco Brett, ám mégsem örülhetett a meccs végén.