A pályán esett össze a teniszező, brutálisan megverték a sztársportolót, Hosszú Katinka megmutatta a hatalmas pocakját

Atlanta Open - Day 3 GettyImageRank3 Plug People Full Length China - East Asia USA Georgia - US State Atlanta - Georgia One Person Color Image Men Photography Round Two ATP World Tour Complete Yibing Wu Taylor Fritz Atlantic, Vu Jibing, tenisz
ATLANTA, GEORGIA - JULY 27: Yibing Wu of China plugs on the bench against Taylor Fritz during the second round of the ATP Atlanta Open at Atlantic Station on July 27, 2023 in Atlanta, Georgia. Adam Hagy/Getty Images/AFP (Photo by Adam Hagy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A hét második, egyben augusztus első napja sem telt érdekességek nélkül a sport világában, a szokásoknak megfelelően egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton megszerezte a világbajnoki címet Fukuokában, miután a fináléban ötmétereseket követően legyőzte Görögországot. A büntetőpárbaj hőse a magyar csapat kapusa, Vogel Soma volt, aki négy görög ötméterest is kivédett. A 26 éves kapus szintén vízilabdázó bátyja, Vogel Simon hétfőn a közösségi oldalára írt bejegyzésben mondta el az érzéseit az Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes, és immáron világbajnok öccsével kapcsolatban.

A kínai Vu Jibing az első szettben, 4-1-es vezetésnél feladta a mérkőzését a japán Joszuke Vatanuki ellen a washingtoni férfi tenisztorna első fordulójában, miután minden bizonnyal napszúrás következtében összeesett a pályán.

Vu Jibing összesett a pályán Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Adam Hagy

Távozik Szoboszlai Dominik labdarúgócsapatától, a Liverpooltól a brazil középpályás, Fabinho, aki a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását. A 29 éves játékost elég bizarr módon mutatták be az új csapatánál.

Az ausztrál zsoké, a 31 éves Sonja Wiseman brutális támadás áldozata lett. A sportolóra 15 férfi támadt rá az otthonánál, akik egy kővel arcon dobták és két fogát is kitörték.

Hosszú Katinka megmutatta a pocakját Forrás: Gáll Franciska

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka újabb várandós képpel örvendeztette meg rajongóit a közösségi médiában.

A Premier League-ben szereplő Liverpool FC honlapján hosszabb interjú jelent meg a nyáron 70 millió euróért igazolt Szoboszlai Dominikkel. A magyar válogatott csapatkapitánya először beszélt arról, hogyan igazolt az angol csapathoz, és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni Jürgen Kloppal.

Szoboszlai először bszélt a Liverpoolba igazolásról Forrás: NurPhoto via AFP/Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Suhaimi Abdullah

Kedden kora délután, helyi idő szerint fél öt tájban a Ferencváros különgépe landolt az írországi Shannon repülőtéren. Ismerős hely, ismerős helyzet, de senkinek sem hiányzott. A Fradi ugyanis a BL-kiesés miatt repült Göteborg helyett Limmerickbe, majd buszozott három órát Dublinba, ahol csütörtökön az ír bajnok Shamrock Rovers ellen lép pályára.

A Ferencváros csütörtökön este Dublinban lép pályára a Konferencia-liga selejtezőjének visszavágóján. Az ír bajnok Shamrock Roverst jól ismerik az előző idényből a Dibusz Dénesék, de a Fradi kapitánya leszögezte, az egy évvel ezelőtti meccsel szemben ezúttal nagyon is fontos lesz az eredmény.