Máris hősöknek járó falfestményt kapott Rómában a BL-döntő lúzercsatára - képek

fbl Horizontal
Inter Milan's Belgian forward #90 Romelu Lukaku arrives for the UEFA Champions League final football match between Inter Milan and Manchester City at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, on June 10, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, Romelu Lukaku, a Chelsea belga válogatott támadója kölcsönben az olasz AS Roma csapatához igazol. A 30 éves támadó kölcsönvételéről négy napig tárgyalt a Chelsea és az AS Roma, melynek a végén hétfő este megszületett a megállapodás, a belga csatár pedig kedden átteszi székhelyét az olasz fővárosba, ahol már a megérkezése előtt egy gyönyörű falfestménnyel kedveskedtek neki a szurkolók.
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu
LUKAKU, Romelu

Az olasz csapat 5 millió eurót fizet az angol klubnak Lukaku egyéves kikölcsönzéséért, a belga támadó pedig belement a fizetéscsökkentésbe, így az olasz fővárosi csapatban "csak" 6 millió euró lesz a bére.

Olasz sajtóértesülések szerint Lukaku kedden érkezik Rómába orvosi vizsgálatra, és ha mindent rendben találnak, akkor csatlakozhat José Mourinho csapatához.