Távozik a Real Madrid elnöke?

Florentino Pérez, Real Madrid
Real Madrid president Florentino Perez after the UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France on May 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az interneten olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez távozik, valamint a klubot átnevezik. A spanyol sztárcsapat mindezt nem hagyta szó nélkül és hivatalos közleményben reagált a pletykákra.

Egyes közösségi oldalakon olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez lemond a posztjáról, a klub nevét pedig átkeresztelik Real Madrid Cityre.

"Ezek a pletykák teljesen hamisak, bizonyos érdekeket akarnak képviselni, de semmilyen százalékban sem rendelkeznek valóságtartalommal. Az is teljesen bizonyos, hogy a Real Madrid partnereinek következő közgyűlésén nem lesz olyan napirendi pont, amelyben a Real Madrid City elnevezés megvitatásra kerül" - írta hivatalos közleményében a spanyol gigász.

A Real Madrid által kiadott hivatalos közlemény a linkre kattintva megtekinthető.