Vágólapra másolva!
A Real Madridnál már javában készülnek a szezonra, Carlo Ancelotti együttese szombaton az Athletic Bilbao otthonában kezdi az idényt. A játékosok a legutóbbi edzésen egy speciális légzőmaszkot viseltek, amelyben úgy néztek ki, mint Batman ikonikus ellenfele, Bane.

A Real Madridnál nagy erőkkel készülnek a hétvégén rajtoló La Liga 2023/2024-es szezonjára, és a csapat hivatalos közösségi oldalain képeket és videókat osztottak meg az edzésekről.

A legutóbbi tréningen Jude Bellinghamék egy speciális légzőmaszkban végeztek gyakorlatokat, és az egyedi felszerelést látva a rajongók közül többen is egy ikonikus gonosztevőhöz hasonlították a játékosokat.

A népszerű szuperhős, Batman egyik ellensége, Bane a képregényekben, a rajzfilmekben és a mozivásznon is megjelent. A Christopher Nolan által rendezett, A sötét lovag - Felemelkedés című 2012-es filmben Tom Hardy alakította a legendás főgonoszt, aki egy kísértetiesen hasonló maszkot viselve jelentett hatalmas fenyegetést Batman és Gotham City számára.

Forrás