"Lesújtott a Kane-átok": így gyúnyolódnak a Bayern München sztárigazolásán

Harry Kane, Bayern München
Harry KANE (FC Bayern Munich), gesture, action, single image, cropped single motif, portrait, portrait, portrait. Football DFL Supercup 2023 / FC Bayern Munich - RB Leipzig 0-3 on August 12th, 2023 in Munich ALLIANZAREN A. ? (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München szombaton 3-0-s vereséget szenvedett az RB Leipzigtől, így Willi Orbán és Gulácsi Péter csapatáé lett a Német Szuperkupa. A Tottenham Hotspur együttesétől rekordösszegért igazolt Harry Kane drámája folytatódott, az angol csatárnak továbbra sincs trófeája.

Kane valószínűleg azért igazolt a bajor rekordbajnokhoz, hogy végre egy olyan csapat tagja lehessen, amely esélyes a trófeák megnyerésére. A 30 éves angol válogatott csatár már az első meccsén kupagyőztes lehetett volna, ám erre még várnia kell, mert a Lipcse Dani Olmo mesterhármasával kiütötte Thomas Tuchel és Lőw Zsolt csapatát.

A több mint 100 millió euróért igazolt Kane csereként lépett pályára, és döbbenten vette tudomásul, hogy csapata simán kikapott a Német Szuperkupa döntőjében.

Harry Kane még mindig nem nyert trófeát pályafutása során Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A közösségi médiában rengeteg komment érkezett a meccs után, a szurkolók közül többen azt írták, hogy Kane magával hozta Münchenbe a trófea-átkot.

"Kane elhozta Münchenbe a Spurs átkát, hogy a Bayern se nyerjen semmit" - írta az egyik drukker.

posztolta gunyorosan egy másik kommentelő.

Forrás