Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 6. fordulójában az ETO FC Győr hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Tiszakécske csapatát, míg a Vasas négygólos győzelmet aratott a Siófok felett az Illovszky Rudolf Stadionban.

A forduló előtt a második helyen álló ETO FC Győr a Tiszakécske csapatát fogadta. A gólnélküli első félidőt követően a győriek a szlovák Alex Lacza góljával szereztek vezetést, majd a 91. percben Claudiu Bumba találatával biztosították be a győzelmet, amellyel a tabella élére álltak.

A szezont rosszul kezdő Vasas egyre jobb formába lendül. Desits Szilárd együttese ezúttal a Siófokot győzte le 4-0-ra az Illovszky Rudolf Stadionban, ezzel pedig az angyalföldi csapat már négy mérkőzés óta veretlen az NB II-ben.

Novothny Soma lőtte a Vasas első gólját Forrás: vasasfc.hu

A forduló előtt listavezető Budafoki MTE hiába vezetett, végül 2-1-re kikapott a vendég Kozármislenytől. A baranyai csapat Horváth Péter hajrában szerzett góljával vette el az elmúlt idényben kupadöntős fővárosi csapat veretlenségét.

A Nyíregyháza viszont megőrizte veretlenségét azzal, hogy 2-1-re győzött Soroksáron, míg az utolsó helyen álló Mosonmagyaróvár nyeretlen maradt, ugyanis Takács Tamás mesterhármasa ellenére 3-3-as döntetlent játszott az újonc BVSC-Zuglóval.

Merkantil Bank Liga NB II, 6. forduló:
Credobus Mosonmagyaróvár - BVSC-Zugló 3-3 (2-2)
Budafoki MTE - HR-Rent Kozármisleny 1-2 (1-1)
Soroksár SC-Nyíregyháza Spartacus FC 1-2 (0-0)
Vasas FC-BFC Siófok 4-0 (2-0)
Kolorcity Kazincbarcika SC-FC Ajka 1-0 (0-0)
Pécsi MFC-Gyirmót FC Győr 0-0
Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Aqvital FC Csákvár 0-2 (0-0)
ETO FC Győr-Tiszakécskei LC 2-0 (0-0)
hétfőn játsszák:
Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás 20.00

Az élcsoport: 1. ETO FC Győr 15 pont, 2. Budafoki MTE 13, 3. HR-Rent Kozármisleny 12 (4 győzelem), 4. Nyíregyháza Spartacus FC 12 (3, 9-5), 5. Pécsi MFC 12 (3, 4-0)