Hisztériázik a PSG, mert egy kerékpárcsapat kigúnyolta őket és Mbappét

FOOTBALL - PARIS SAINT-GERMAIN vs CLERMONT - 20230603 CHAMPIONNAT DE FRANCE FRANCE HOMMES JUIN MEN PARIS PSG Horizontal FOOTBALL SPORT
Kylian Mbappe (PSG) in action during French Championship League 1 Uber Eats football match between Paris Saint-Germain and Clermont on June 3, 2023, at Parc des Princes in Paris, France - Photo Jean-Marie Hervio / KMSP (Photo by HERVIO Jean-Marie / KMSP / KMSP via AFP)
Vágólapra másolva!
A Cofidis országúti kerékpárcsapata a hivatalos közösségi oldalán bejelentette, hogy leigazolja a Paris Saint-Germain francia világbajnok labdarúgóját, Kylian Mbappét. A hír természetesen hamisnak bizonyult, és a Cofidisnek a közösségi médiából azonnal el kellett tüntetnie a bejegyzését.

A World Tour-kategóriába tartozó francia kerékpárcsapat augusztus elsején láthatóan megelégelte, hogy az utóbbi hetekben nagy a bizonytalanság a PSG-től távozni kívánó Mbappé jövője körül. A 24 éves francia focistát már többször hírbe hozták a spanyol Real Madriddal, de a szerződése még egy évig köti a párizsiakhoz, és egyelőre nem tudni biztosan, hol kezdi meg a 2023-24-es szezont.

A Cofidis így kedden tréfából a kerékpárcsapat egyik legnagyobb francia sztárjának,

Guillaume Martinnek a segítőjeként jelentette be a sprinternek titulált, Cofidis-mezes Mbappét a hivatalos közösségi oldalán,

miszerint ő dolgozik majd az idei Tour de France-on tizedik helyen záró bringásért a jövő évi francia kerékpáros körversenyen.

Ugyan a legtöbb hozzászóló humorosnak találta, hogy az Mbappé körüli felhajtásból viccet csinált a Cofidis, ám nem sokkal később a tweet eltűnt az oldalról. Sajtóhírek szerint ugyanis

a PSG-nél nem voltak ennyire boldogok ettől a bejegyzéstől,

és amint észrevették, rögtön figyelmeztették a Cofidis csapatát, hogy azonnal vegye le a kiírást az oldaláról, és vonja vissza a benne leírtakat – a kerékpárcsapat pedig eleget is tett a felhívásnak.