Dárdai Palkó gólt lőtt, első meccsét nyerte a szezonban a Hertha

Hertha BSC - SpVgg Greuther Fürth Sports 2. Bundesliga soccer Horizontal
26 August 2023, Berlin: Soccer: 2nd Bundesliga, Hertha BSC - SpVgg Greuther Fürth, Matchday 4, Olympiastadion. Hertha's Palko Dardai celebrates after his 3:0. Photo: Sebastian Christoph Gollnow/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Megszerezte szezonbeli első győzelmét a Hertha a német másodosztályban, a Greuther Fürth elleni 5-0-s sikerrel.

Dárdai Pál ezúttal is két fiát nevezte a kezdőbe, Mártont és Palkót, míg Bence csereként állt be a 78. percben.

Dárdai Palkó gólöröme Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sebastian Gollnow

A Herha a 23. percben szerezte meg a vezetést, amikor a vendégek kapusa próbált volna felszabadítani, de Haris Tabakovic belelépett a lövésébe, így pattant a kapuba a labda. A 31. percben Winkler is betalált, így 2-0-s előnnyel fordulhatott a berlini csapat.

A második félidő első percében újabb gólt szerzett a Hertha, ekkor Dárdai Palkó lőtt a kapuba.

A 66. percben Prevljak szereze meg csapata negyedik gólját, majd a 77. percben Tabakovic dulájával alakult ki az 5-0-s végeredmény.

A Hertha az első három meccsén gólt sem tudott szerezni, így ezzel az 5-0-s sikerrel nagyot lépett előre. Máris nullás a gólkülönbsége és a csapat elmozdult a kieső zónából is.