Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának visszavágó mérkőzésén a magyar válogatott Kleinheisler Lászlót nélkülöző Panathinaikosz hazai pályán 1-0-ra kikapott a portugál SC Bragatól, így az első meccsen 2-1-re diadalmaskodó portugál csapat jutott be a főtáblára.

A magyar válogatott Kleinheisler László a a Panathinaikosz edzésén sérült meg a múlt héten, így már a Braga elleni odavágón sem léphetett pályára, és értelemszerűen kimaradt Marco Rossi magyar válogatott keretéből is.

Az argentin Mauro Icardi góljával szerzett vezetést a Galatasaray Forrás: Anadolu Agency/Elif Ozturk Ozgoncu

A Galatasaray hazai pályán 2-1-re legyőzte a norvég bajnok Molde csapatát az isztambuli Rams Parkban. A találkozó drámai módon alakult, ugyanis az argentin Mauro Icardi góljával a török csapat szerzett vezetést az első félidőben, a 66. percben azonban Eirik Hestad góljával egyenlített a Molde, és visszajött a párharcba. A 82. percben aztán Veton Berisha lőtt egy gólt, mellyel úgy tűnt, hogy a norvég csapat hosszabbításra tud menteni, azonban a gólt videózás után les miatt érvénytelenítették. A törököknek egészen a 93. percig kellett izgulniuk, ekkor azonban a Angelino megpattant szabadrúgásával meg tudták nyerni a meccset, és kettős győzelemmel jutottak tovább a Bajnokok Ligája főtáblájára.

A Young Boys gólnélküli első mérkőzést követően a visszavágón hazai pályán 3-0-ra legyőzte az izraeli Maccabi Haifa csapatát, ezzel a svájci csapat 3-0-s összesítéssel jutott tovább a párharcból.

Bajnokok Ligája, selejtező, 4. forduló, visszavágók:
Panathinaikosz (görög)-SC Braga (portugál) 0-1 (0-0)
Továbbjutott: a Braga, 3-1-es összesítéssel.

Young Boys (svájci)-Makkabi Haifa (izraeli) 3-0 (2-0)
Továbbjutott: a Young Boys, 3-0-s összesítéssel.

Galatasaray (török)-Molde (norvég) 2-1 (1-0)
Továbbjutott: a Galatasaray, 5-3-as összesítéssel.