Kidőltek a partjelzők, egy szurkolónak kellett beugrania, hogy le tudják játszani az angol bajnokit

Soccer 2. Bundesliga/ FC Schalke 04 - 1. FC Kaiserslautern 3:0. ball sports club dress database DFL 2023 soccer league men JERSEY 22.23.2022 league game football game soccer 2nd division season 2022 second division club jersey club SPORT SPORTS Spo SP S04
linesman with flag, referee assistant, feature, edge motifs, symbolic photo, soccer 2nd Bundesliga/ FC Schalke 04 (GE) - 1st FC Kaiserslautern (KL) 3: 0, on August 5th, 2023 in Gelsenkirchen/ Germany. #DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video # (Photo by Malte Ossowski/Sven Simon / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le az angol labdarúgó harmadosztályban rendezett (League One) Portshmouth-Cheltenham összecsapáson.

A találkozó első félidejében megsérült az egyik partjelző (játékvezető asszisztens), akinek a helyére így az eredetileg negyedik játékvezetőnek jelölt Stephen Brown állt be. Csakhogy a második félidő elején a másik asszisztens is kidőlt, így Ben Toner játékvezetőnek nem maradt más választása, mint félbeszakítani a meccset. Fogta a labdát, és eltűnt vele az öltözőfolyosón.

A Pompey vezetősége azonban nem esett kétségbe (jó, talán egy kicit igen...), hanem a közösségi oldalán azt tudakolta, akad-e olyan szurkoló a lelátón, akinek van bármilyen partjelzői képesítése? És láss csodát, akadt egy derék drukker, aki hamarosan már fekete egyenszerelésben lengetett az oldalvonal mellett.

A találkozó így az 55. perctől folytatódótt, és szerencsére sem a rendes játékidőben, sem a 21 perces hosszabbításban nem történt már újabb sérülés. Gól nem esett, a meccs megmentőjének pedig minden mozdulatát hatalmas ováció kísérte.