Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencváros 4-0-ra nyert a litván Zalgiris Vilnius vendégeként az Európa Konferencia-liga-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén. A litván csapat elleni összecsapáson mutatkozott be a Fradiban a nyáron szerződtetett Alekszandar Pesics, akinek öt perc kellett ahhoz, hogy betaláljon új csapatában.

Alekszandar Pesics gólja a linkre kattintva nézhető meg.

"Nagyon örülünk Pesics góljának, ráadásul

Minden támadónk úgy lép pályára, hogy gólt akar szerezni, nekünk pedig meg kell találnunk a legjobb összetételt, amivel a legsikeresebbek lehetünk" - mondta az Origónak a mérkőzés után Pesics góljáról Máté Csaba, a Fradi edzője.

Pesica tavaly nyár óta a Crvena zvezdában futballozott, játszott a Ferencváros elleni Európa-liga csoportmeccsen is, amelyen előkészített egy találatot.

Az idény végén bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett, 40 mérkőzésen 16 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez. A csatár végigjárta a szerb korosztályos válogatottakat, 2016-ban pedig a felnőtt nemzeti csapatban is pályára lépett, egy Ukrajna elleni felkészülési mérkőzésen.