Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-be feljutott BVSC-Zugló a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta Hidi Patrikot és a szerb Nikola Mitrovicsot.

Hidi Patrik pályafutása jelentős részét a Budapest Honvédban töltötte, a kispestiekkel ráadásul magyar bajnok és kétszeres kupagyőztes is volt, nem mellesleg ő volt a csapat kapitánya is. Közben légióskodott a spanyol másodosztályban a Real Oviedoban, valamint Kazahsztánban a Jertisz Pavlodarban, az előző szezont pedig az NB I-ben a Vasasnál töltötte. A 32 éves játékos komoly tervekkel érkezett a Szőnyi útra.

„Nagyon motivált vagyok azzal kapcsolatban, hogy elérje a klub a céljait és én is minél jobb egyéni teljesítményt nyújtsak.

A hozzáállásommal szeretnék segíteni, példát mutatni" – nyilatkozta Hidi Patrik a zuglói klub honlapjának.

Nikola Mitrovics és Hidi Patrik, a BVSC új igazolásai Forrás: bvsc.hu

A 2010-ben a szerb válogatottban is bemutatkozó Nikola Mitrovics itthon az Újpest színeiben játszott először, majd megfordult a Videoton, a Zalaegerszeg és legutóbb a Budapest Honvéd együttesénél.

„Nagyon gyorsan alakult minden.

Elsőként az a legfontosabb, hogy kiharcoljuk a bennmaradást. Továbbá szeretném a tapasztalataimat átadni a fiatalabbaknak" – árulta el Mitrovics, aki Szerbiában és Izraelben is nyert már bajnoki címet, az Újpesttel pedig 2021-ben hódította el a Magyar Kupát.