Vágólapra másolva!
A Manchester Unitednél néhány játékos új mezszámmal kezdheti meg a 2023/2024-es idényt, ennek apropóján pedig Cristiano Ronaldo távozása óta szabaddá vált legendás 7-es mezszám is új gazdára találhat.

A hírek szerint Alejandro Garnacho lesz a manchesteri klub új hetese, ezzel pedig olyan legendák nyomdokaiba léphet, mint George Best, Eric Cantona, David Beckham vagy épp Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis januári távozásával szabaddá vált az ikonikus szám, amit a Manchester Evening News információi szerint Alejandro Garnacho ölthet magára a következő szezontól, aki eddig a 49-es számmal a hátán futballozott. Az argentin támadó még mindig rendkívül fiatal, hiszen július elsején ünnepelte a 19. születésnapját, ettől függetlenül már most igazi közönségkedvenc az Old Traffordon és aszurkolók szerint kiérdemelte a lehetőséget.

Alejandro Garnacho örökölheti meg Cristiano Ronaldo után a legendás 7-es mezt a MU-nál Forrás: AFP/Ander Gillenea

A lap hozzáteszi, hogy vélhetően ugyancsak új mezszámot kap Raphael Varane, aki a nemrég távozott Phil Jones megüresedett négyes számát kaphatja meg. A világbajnok francia hátvéd a Real Madridnál töltött időszakában és visszavonulásáig a francia válogatottban is ezt a számot viselte. Mindez pedig lehetővé tenné, hogy a manchesteriek új szerzeménye, Mason Mount ugyanazt a mezszámot viselje, amit az elmúlt négy évben a Chelsea-nél is – vagyis a 19-est, amit jelenleg Varane birtokol. A 60 millió fontért igazolt angol válogatott középpályás hétfőn esik át a szokásos orvosi vizsgálaton, a MU így azt következő jelentheti be hivatalosan az átigazolását.