Vágólapra másolva!
Dárdai Pál legkisebb fia, a 17 éves Dárdai Bence az utóbbi időben nyújtott teljesítményével olyannyira felhívta magára a figyelmet, hogy már a nemzetközi sztárcsapatok is érdeklődnek iránta.

A német Bild információi szerint a Hertha BSC 17 éves tehetséget a Borussia Mönchengladbach mellett két olasz csapat, az AC Milan és a Juventus is szívesen szerződtetné. A milánói piros-feketék állítólag már régóta figyelik a legkisebb Dárdait, míg a Juventus érdeklődéséről az olasz Calcio Mercato azt írta, a torinóiak új sportigazgatójának, Cristiano Giuntolinak a tervei közt szerepel a jobblábas támadó középpályás leigazolása.

Dárdai Bence már a Hertha első csapatával készül a következő szezonra Forrás: Twitter

A Hertha BSC saját nevelésű jelenleg a berliniek első csapatával készül a 2023–2024-es szezonra, a Young Boys elleni edzőmérkőzésen pedig hatalmas gólt szerzett és csapata legjobbja volt a svájciak ellen 4-2-re elveszített találkozón. A magyar származású futballista egyébként néhány hete Budapesten nyert aranyérmet az U17-es Európa-bajnokságon a német korosztályos válogatottal.