Sírva fakadt a nagy bejelentése közben a francia sztárfocista - videó

Dimitri Payet
Marseille's French midfielder Dimitri Payet reacts during a press conference at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, on July 21, 2023. The Olympique de Marseille has announced that Dimitri Payet is leaving the club with immediate effect. (Photo by Nicolas TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A 38-szoros francia válogatott futballista, Dimitri Payet hét év után távozik az Olympique Marseille csapatától, miután felbontotta szerződését a francia élvonalbeli klubbal.

Pénteken sajtótájékoztatót tartott Pablo Longoria elnök, aki elmondta, hogy elhagyja a csapatot Dimitri Payet. A 36 éves támadó könnyekben tört ki, amikor bejelentették a távozását.

– mondta a kubelnök.

Payet szerződése 2024 júniusában járt volna le, de a klub illetékesei némiképp váratlanul úgy döntöttek, hogy egy évvel korábban felmondják a szerződését, miközben a francia játékos alig néhány hete még azt nyilatkozta, hogy nem akarja elhagyni a francia élvonal előző kiírásának bronzérmesét a nyáron.

A korábbi francia válogatott focista két időszakot töltött a Marseille-nél, nyolc év alatt összesen 326 tétmeccsen lépett pályára, 78 gólt és 95 gólpasszt jegyzett.