Vágólapra másolva!
Mint ismert, az Európai Labdarúgó Szövetség honlapján már pár napja elérhetőek a jövő heti Bajnokok Ligája selejtezőire nevezett keretek, köztük a Ferencvárosé is. Most vált teljessé a keret az úgynevezett B-listásokkal.

A B-listán 21 éven aluli magyar fiatalok szerepelhetnek, mivel ezen játékosok neve is ismertté vált, így megvan a teljes Fradi-keret a Klaksvík elleni párharcra - szúrta ki az ulloi129.hu. Katona Bálint csak szeptemberben lesz 21 éves, így ő szerepelhet, de helyet kapott a mindössze 16 éves Varga Zétény is.

Magyar fiatalokkal vált teljessé a Fradi Klaksvík elleni BL-kerete Forrás: Origo

A sorozatban ötödik bajnoki címét nyerő zöld-fehér csapat kedden (ma), kezdi meg szereplését a feröeri bajnok KÍ Klaksvík otthonában.

A keret legnagyobb hiányzója, Ryan Mmaee, aki kisebb sérülése miatt maradt ki a keretből, bár az sem lenne meglepő, ha a nyáron távozna a zöld-fehér csapattól.

Íme, a Fradi teljes kerete a Klaksvík ellen:
Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám, Mergl Szabolcs (19), Őri Levente (20)

Védők: Botka Edre, Samy Mmaee, Ibrahim Cissé, Mats Knoester, Myenty Abena, Eldar Civic, Pászka Lóránd, Kaján Norbert (18), Almássy Levente (17)

Középpályások: Mohammed Abu Fani, Baráth Péter, Anderson Esiti, Amer Gojak, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid, Mohamed Ben Romadan, Tóth Alex (17)

Támadók: Tosin Kehinde, Lisztes Krisztián, Marquinhos, Owusu Kwabena, Adama Traoré, Varga Barnabás, Kristoffer Zachariassen, Katona Bálint (20), Manner Balázs (18), Varga Zétény (16)