Vágólapra másolva!
Mint ismert, az Európai Labdarúgó Szövetség honlapján már pár napja elérhetőek a jövő heti Bajnokok Ligája selejtezőire nevezett keretek, köztük a Ferencvárosé is. Nemrég vált teljessé a keret az úgynevezett B-listásokkal, máris történt egy újabb változás. Bekerült ugyanis az a Ryan Mmaee, akivel kapcsotban többször is megjelent az elmúlt hetekben a sajtóban, hogy akár távozhat is.

A marokkói válogatott támadó, a kisebb sérüléssel bajlódó Ryan Mmaee a nyáron érkezett Tosin Kehindét váltotta a keretben. Valószínűleg a cserének sérülés az oka. Mint ismert, a korábban leadott keretben nem szerepelt még. Az UEFA hivatalos oldalán frissen közzétett keretében viszont már ott Ryan Mmaee neve.

Ryan Mmaee a BL-ben is bizonyíthat Fotó: Csudai Sándor - Origo

A sorozatban ötödik bajnoki címét nyerő zöld-fehér csapat kedden (ma), kezdi meg szereplését a feröeri bajnok KÍ Klaksvík otthonában.

Íme, a Fradi kerete a Klaksvík ellen:
Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám, Mergl Szabolcs (19), Őri Levente (20)

Védők: Botka Edre, Samy Mmaee, Ibrahim Cissé, Mats Knoester, Myenty Abena, Eldar Civic, Pászka Lóránd, Kaján Norbert (18), Almássy Levente (17)

Középpályások: Mohammed Abu Fani, Baráth Péter, Anderson Esiti, Amer Gojak, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid, Mohamed Ben Romadan, Tóth Alex (17)

Támadók: Ryan Mmaee, Lisztes Krisztián, Marquinhos, Owusu Kwabena, Adama Traoré, Varga Barnabás, Kristoffer Zachariassen, Katona Bálint (20), Manner Balázs (18), Varga Zétény (16)